Mobilne stave

Mobilne stave so odlična rešitev za vse, ki želijo staviti na športne stave z mobilnim telefonom, kjerkoli in kadarkoli. Stavnice ponujajo namenske aplikacije in prilagojene spletne strani, ki ustrezajo vašemu pametnemu telefonu in sedaj ne boste nikdar več zamudili vplačati vaše stave.

Stavnica 22bet ponuja mobilne stave za vse telefone, za platformo Android pa tudi namensko aplikacijo. Varno in hitro lahko dostopate do več kot 30.000 stav vsak dan, izkoristite pa lahko tudi brezplačna SMS obvestila o stavi. Začetni bonus za športne stave znaša 122€.

Stavnica Megapari ponuja mobilno verzijo svoje spletne strani in namenske aplikacije za Iphone, Android, Ipad in Blackberry naprave. Športne stave lahko vplačate hitro in varno, na voljo pa je celotna ponudba stavnih dogodkov. Začetni bonus za stave znaša 100€.

Stavnica Bet365 ponuja športne stave za vse telefone in ima za vse platforme odlično namensko aplikacijo. Preprosto in hitro lahko dostopate do več kot 30.000 dogodkov vsak dan, izkoristite pa lahko tudi brezplačna obvestila o stavi. Začetni bonus za športne stave znaša 25€.

Sportsbet.io ponuja mobilni portal za športne stave, kjer lahko preprosto in hitro vplačate mobilne stave, na voljo so pa tudi rezultati v živo in športne statistike. Imajo tudi namensko aplikacijo za Iphone, Ipad in Android.

Mobilne stave pri stavnici 1xBit lahko vplačate na tisoče dogodkov, vmesnik pa je preprost in intuitiven. Kvote so osvežene samodejno, brskanje pa zelo hitro. Na voljo je tudi namenska aplikacija za Iphone in Ipad. Začetni bonus za športne stave znaša 7 BTC.

Seznam online stavnic, kjer lahko igrate športne stave na pametnih telefonih najdete na naslednji povezavi: Priporočene športne stavnice