Stavni nasveti

Na tem mestu boste našli nekaj zlatih pravil oz. stavnih nasvetov, ki se jih je dobro držati, če se ukvarjamo s športnimi stavami. Mnogo igralcev športnih stav bi bilo bolj uspešnih, če bi se držali nekaterih izmed spodaj napisanih stavnih nasvetov.

1. Ne stavljajte na lige in ekipe, ki jih ne poznate

O ligah in ekipah, na katere najpogosteje stavite se je dobro pozanimati, saj tako spoznamo določene značilnosti, ki jih vsaka liga in ekipe nedvomno imajo. To znanje je lahko naša prednost ali v obratnem primeru, pomanjkljivost.

2. Ne stavite samo zato, ker morate staviti

Včasih nimamo na voljo veliko tekem in zato imamo manj možnih dobrih stav. Raje počakajte na boljše stavne možnosti kot pa da bi stavili samo zato, ker morate staviti.

3. Ne stavljajte, da bi pridobili nazaj izgubljen denar

Zelo nespametno početje, kajti kaj kmalu lahko izgubimo še več denarja in tako dosežemo ravno nasprotno. Počakajmo raje na boljše ponudbe in če smo uspešni, bomo denar zanesljivo pridobili nazaj.

4. Zbirajte čimveč informacij o tekmah

O tekmah, na katere stavimo, moramo zbrati čimveč informacij saj nam to zagotavlja prednost pred stavnicami in lahko sestavimo zelo dobre stave, ker nam stavnice velikokrat ponudijo nerealne kvote, ki jih s pridom izkoristimo, če smo le dobro informirani.

5. Bolje je ne dobiti kot izgubiti

Verjetno je bolje obdržati denar, kot pa ga izgubiti. Nesmiselno je sestavljati listke z veliko tekmami ali staviti kar tako, saj bomo skoraj zagotovo izgubili denar, kar pa ni naš cilj.

6. Ne bodite pohlepni

Pohlep je eden izmed največjih sovražnikov igralcev stav. Mnogo igralcev stav, ki so precej dobri pri izbiri stav izgubi svoj denar prav zaradi pohlepa. Boljše je počasi a zanesljivo služiti, kot pa ciljati na velike dobitke in zapraviti ves denar. Saj poznate pregovor: majhen potok počasi, a zanesljivo napolni veliko jezero.

7. Stavljajte single tekme

Najbolj zanesljiv način, kako zaslužiti denar je stavljanje na single tekme. V tem primeru imamo pokrit en izid izmed treh in je naša verjetnost uspeha 33%. če stavimo na tri tekme, imamo pokrito eno kombinacijo, stavnica pa preostalih 26 in je naša verjetnost uspeha slabe 4%.

8. Izdelajte si dober stavni načrt

Dober stavni načrt je ključnega pomena, saj imamo določen cilj in postopek, kako bomo do njega prišli. Brezciljno stavljanje vsepovprek nam ne more prinesti uspeha, saj se moramo stav lotiti sistematsko pri čemer nam bo dober stavni načrt v veliko pomoč pri doseganju cilja.

9. Ne sposojajte si denarja, da bi stavili

Sposojanje denarja vodi v dolgove in stave so nekonsistentna stvar zaslužka in lahko se zgodi, da bomo denar izgubili. Raje zberite svoj denar, ki ga boste namenili za stave in v primeru neuspeha boste imeli vsaj eno težavo manj, kot pa če bi izgubili sposojen denar.

10. Stavite le toliko, kolikor si lahko privoščite, da boste izgubili !

Stavite le toliko, kolikor ste pripravljeni izgubiti. Prilagodite zneske stav svojim finančnim zmožnostim in stavite preudarno ter disciplinirano, saj boste drugače zapravili denar, ki ste ga namenili za druge namene.

Stavni nasveti

Oboroženi z dobrimi stavnimi nasveti lahko uspešno igrate športne stave na naslednji povezavi: Priporočene športne stavnice